Gratis waardebepaling
te koop

Bouwgrond Durbuy

€ 70.000

Perceel opp: 857m²

Durbuy is een stad in de provincie Luxemburg. De stad aan de rivier van de Ourthe is gelegen in drie geografische streken: de Ardennen, de Condroz en de Famenne.
Is één van de grootste toeristische trekpleisters van Wallonië! Jaarlijks trekt de , van oorsprong middeleeuwse stad, duizenden toeristen! Durbuy telt ruim 11000 inwoners.
De stadskern zelf, bestaat uit enkele straatjes en telt 400 inwoners. De overgrote meerderheid, woont in de dorpjes rond Durbuy. Toeristische bronnen , noemen Durbuy het kleinste stadje van de wereld! Durbuy telt 12 deelgemeentes. Naast Durbuy, Barvaux, Bende, Bomal, Borlon, Grandhan, Heyd, Izier, Septon, Tohogne, Villers-Saint-Gertrude,
en Wéris. Sterk stijgende bevolking: natuurlijk plaatselijke bevolking, maar méér en meer belangrijk, steeds meer investeerders zijn hier op zoek naar één of meerdere woningen.
Deels voor eigen gebruik, deels voor verhuur. Het fenomeen , Marc Coucke, bevordert enorm de belangstelling voor deze regio!! één van de dorpjes is Bende, gelegen op 9 km van Durbuy. Zeer klein, rustig en fenomenale uitzichten. We beschikken hier over een verkaveling van 11 gronden! Opp min 857 m2, max 1600 m2. Uiteraard , voorzien van alle nutsvoorzieningen, bijkomend géén bouwverplichting! Gezien het potentieel van deze regio, is dit een unieke kans! Graag meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren.