Gratis waardebepaling
te koop

Appartement Dendermonde

€ 396.500

Type: half-open
Perceel opp: 233m²
Bewoonbare opp: 117m²
Bouwjaar: 2020
# slaapkamers: 2
Terras

3 nieuwbouw appartementen (BEN) op een topligging in het handelscentrum van Dendermonde!

Deze Residentie bestaat uit 3 ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Dit prachtige nieuwbouwappartement is gelegen op het 2e verdiep en omvat 2 slaapkamers.
De bewoner van elke entiteit geniet van een luxe wooncomfort dankzij een doorgedreven akoestische isolatie, super-isolerend glas, ventilatiesysteem (type D), warmtepomp voor de verwarming én zonnepanelen. Daarenboven beschikt dit appartement over een terras van 10m².
Kiezen voor deze Residentie is opteren voor een duurzame ontwikkeling, waarvan de energiekenmerken de gemiddelde waarden overtreffen. Dit nieuwbouwproject is een absolute topper omwille van de hoogstaande afwerking, het comfortabele binnenklimaat en de aangename leefomgeving. E-peil: 10, dus moet u de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing betalen (BEN appartement). Via de doorrit in het gebouw heeft u toegang tot de bovengrondse autostaanplaats en privatieve berging (afzonderlijk aan te kopen).
Werd uw interesse geprikkeld door dit mooi ogende, duurzame nieuwbouwproject te Dendermonde?
Voor meer inlichtingen kan u zeker met ons contact opnemen. Prijzen zijn excl. BTW en kosten. EPB in aanvraag. Sted.inlichtingen in aanvraag. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Binnenkant

Keuken: ja

Water: ja

Gas: ja

Dubbele beglazing: ja

Riolering: ja

Telefoonbekabeling: ja

Elektriciteit: ja

Financiële aspecten

Onder BTW stelsel: ja

O-peil overstromingstype

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied