Gratis waardebepaling

Optimale service garanderen en zorgen voor 100% klanttevredenheid, dat is het uitgangspunt van Optima BVBA. Wij geven elk pand dat we in portefeuille nemen, de aandacht dat het verdient. Dankzij onze jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en de aandacht die wij besteden aan uw pand slagen wij er dan ook in om ook uw eigendom op korte termijn aan de beste prijs te verkopen of te verhuren.

U heeft een pand dat U wil verkopen/verhuren? Geef eens gerust een seintje op 0473/84.02.83 en wij komen graag bij U langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Wenst U om uiteindelijk toch met ons in zee te gaan voor de verkoop/verhuring van uw eigendom, dan nemen wij alle advertenties, pandbezoeken, opstellen van overeenkomsten, begeleiding bij de notaris, ... volledig ten onzen laste. En, wij werken altijd volgens het "no cure, no pay"-principe. Slagen wij er met andere woorden niet in om uw eigendom te verkopen/verhuren, dan hoeft U ons ook NIETS te betalen.

U wil een woning kopen/huren? Kijk even verder op deze website bij Te Koop / Te Huur / Nieuwbouw of kom eens langs bij ons op kantoor: Marktstraat 5, 1745 Opwijk.

Blijft U graag op de hoogte van ons aanbod, selecteer dan deze keuze op onze contactpagina. Zodra wij een pand in portefeuille krijgen dat aan uw wensen voldoet, ontvangt U automatisch per mail een fiche van het betreffende pand.

Indien U toch nog vragen mocht hebben, kan U ons altijd per mail contacteren op info@immo-optima.be of op 0473/84.02.83.